کنجد یکی از مقوی ترین دانه های طبیعی است که خواص بیشمار آن در روغن این دانه نیز وجود دارد. این روغن، هم در پخت و پز مصرف می شود، و هم در تهیه ی مواد آرایشی و بهداشتی خانگی. این روغن بیشترین تاثیر را بر روی پوست و مو دارد و برای همین می توان به آن لقب روغن زیبایی داد.
این روغن به معنای واقعی همه کاره است و می توانید یک بطری از آن را با چند محصول شیمیایی ضدآفتاب، مرطوب کننده، لایه بردار، جوان کننده ی پوست، ترمیم کننده و پاک کننده جایگزین کنید.